Workshop 'Jij, jezelf en ik'
PDF Print E-mail

Wie ben je?
Moeder, Vader, partner, je werk, vriend(in), ....jezelf...of al die rollen bij elkaar?

Je komt er niet onderuit. We zijn vanalles, soms moeten of mogen we een hoop en te midden van dat alles staan we zelf. De rollen die we hebben, zijn er om verbinding te maken met de ander. Als moeder doe je hard je best om verbinding te maken met je kinderen, maar wil je ook graag je relatie levendig houden, je vriendinnen geen tekort doen en je werk zo goed mogelijk doen. Maar hoe zit het met de balans tussen al deze rollen die je hebt in het leven? En in hoeverre staan deze rollen met elkaar in verbinding? En hoe zit het met jouzelf, degene die boven deze rollen staat?

Dit is het thema van de workshop 'Jij, jezelf en ik'. Op deze ochtend mag je ervaren hoe het staat met de verbinding tussen de verschillende rollen die jij vervult, hoe de balans is en of je hier iets aan wil veranderen. Ook ga je ervaren hoe sterk de verbinding is tussen jou en anderen.

Waarom?

Ervaren!
Ervaar de verbinding tussen jouw rollen, jezelf en anderen. Ervaar de kracht van het werken met je onbewuste. Ervaar door het doen of zien van een opstelling hoe sterk we met elkaar verbonden zijn.

In beweging zetten
De workshop zal iets in beweging zetten bij jouzelf. Door herkenning, verwondering of verandering.

Wat gaan we doen?
- Oefening in hypnose (gewoon een diepe ontspanning) waarbij je contact maakt met jezelf in de verschillende rollen die je hebt.

- Opstellingen over de rollen die je vervult. Ervaar hoe sterk wij allemaal met elkaar verbonden zijn door het doen of zien van een opstelling. Opstellingen worden vaak gedaan over gezins- of familie situaties (familieopstellingen), maar ook onderdelen van jezelf kunnen opgesteld worden. Een opstelling verheldert en zet iets in beweging.

Datum: Zaterdag 10 januari 2015
Tijd: 9.30 tot 12.00 uur
Waar: Sarvata, Schependomlaan 17E in Nijmegen
Kosten: € 17,50 per persoon

Vervolg
Op verzoek van de groep die 10 januari heeft meegedaan, komt er een vervolg op "Jij, jezelf en ik". Tijdens deze ochtend gaan we dieper kijken naar de rollen die je vervult en de relaties met anderen die hierbij horen. 'Hoe staat het met de verbinding tussen jou en je relaties?' en 'Ben je helemaal jezelf in alle rollen die je hebt?', 'In hoeverre heb je jouw rollen ten opzichte van anderen nodig'? zomaar wat vragen die hier mee te maken kunnen hebben.

Deze tweede workshop is zowel toegankelijk voor mensen die de eerste workshop hebben gevolgd als voor mensen die nog niet eerder hebben meegedaan.

Datum: Zondag 8 maart 2015
Tijd: 9.30 tot 12.00 uur
Waar: Kerkenbos 1097-E in Nijmegen
Kosten: € 20 per persoon

Opgeven via This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it