Babymassage met yoga
PDF Print E-mail

Wil jij de band met je baby nog meer versterken en samen met je kindje ontspannen en plezier hebben? Doe dan  de cursus Babymassage met yoga. babymassage

Massage en yoga
In deze cursus leer je het masseren van je baby af te wisselen met yoga oefeningen. Deze yoga oefeningen worden spelenderwijs gegeven, soms met liedjes en versjes. Het mooie van deze combinatie met massage is dat het voor nog meer verbinding zorgt, zowel tussen jou en je kindje als tussen je kindje en zijn of haar lijf. De afwisseling maakt dat baby’s deze vorm van massage met yoga leuk blijven vinden, ook als ze wat ouder worden.

Shantala en Westerse massage
Bij de massage gaan we uit van een holistische visie waarbij je zowel technieken uit de Indiase Shantala massage leert als uit de Westerse (vaak Zweedse) massage.

Je gevoel volgen
Centraal in deze cursus staat dat je afstemt op je baby en je eigen gevoel volgt. Hierdoor leer je je baby nog beter begrijpen en je eigen gevoel vertrouwen.

Effecten
Bevordert de hechting
Ontspannen voor je kindje en voor jou
Beter slapen
Betere groei
Bevordert de communicatie tussen jullie
Stimuleert het gevoel van eigenwaarde
Geeft vertrouwen
Krachtige stimulans voor alle zintuigen

Wanneer
De cursus bestaat uit vijf lessen van ongeveer 1 tot maximaal 1,5 uur in de ochtenden op een doordeweekse dag. Er staan op dit moment geen lessen gepland. Bij voldoende interesse kunnen we samen de lessen plannen. Dit kan eventueel ook bij jullie thuis. Mail gerust voor meer informatie naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Waar

De cursussen geef ik vaak bij BSO de Klompjes in Oosterhout (bij Nijmegen-Noord). Ik geef ook soms les bij Sarvata in Nijmegen West. Een privé cursus geef ik in mijn praktijk in Oosterhout (bij Nijmegen) of, als je dat liever hebt, bij jou thuis.

Privé cursus
Je kunt de cursus babymassage met yoga ook als privé cursus volgen bij mij in de praktijk in Oosterhout (bij Nijmegen-Noord) of bij jou thuis. Een privé cursus bestaat uit vier lessen van maximaal een uur. Als we het bij jou thuis doen, dan worden het twee langere lessen van maximaal twee uur, waarbij we verder oefenen op de pop wanneer het teveel wordt voor je kindje. Zo belasten we je baby niet, maar kun je toch oefenen en het later toepassen bij je baby.

Kosten
De kosten bedragen per ouder met baby € 85 voor de hele cursus inclusief een flesje massage olie voor thuis en de cursusmap. De kosten van een privé cursus zijn € 165*, ook inclusief een flesje massage olie en de cursusmap. Indien je een prive cursus bij je thuis wil, dan zijn de reiskosten € 10 per 15 minuten en € 0,35 per kilometer.

Opgeven of vragen
Meedoen? Laat het me dan zo snel mogelijk weten.

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Tel.: 06 4750 2825