PDF Print E-mail

Over Gevoelenzo

Met Gevoelenzo wil ik mensen helpen naar hun eigen gevoel te gaan. Ze inspireren om daarnaar te luisteren. Dit doe ik door ze in contact te brengen met hun onbewuste, hun gevoel. Ik wil mensen, en in het bijzonder ouders en toekomstige ouders, leren bij zichzelf te komen of blijven en vanuit hun hart te leven. Zodat zij dit weer door kunnen geven aan hun kinderen. En zodat die kinderen misschien wel voor een betere wereld kunnen zorgen, gevuld met liefde en verbondenheid.

Het luisteren naar je onbewuste en gevoel loopt als een rode draad door alles heen wat ik doe. Zowel in de coaching als in de workshops en cursussen die ik geef.

Chantal, coach & therapeut

Wie ben ik
Ik ben Chantal Bruijsten. Ik ben onder andere opgeleid als polyenergetisch coach en therapeut (een vrije vertaling hiervan is alternatief psychotherapeut die gebruik maakt van verschillende methoden uit de reguliere en alternatieve psychologie; passend bij het probleem of doel en passend bij de persoon die bij me komt). Daarnaast ben ik gecertificeerd MatriXcoach (dit is een snelle en effectieve methode om problemen op het gebied van gevoel en leren op te lossen), ben ik gecertificeerd om cursussen HypnoBirthing® te mogen geven en heb ik de opleiding tot docent babymassage met yoga bij de Weideblik gevolgd. Naast deze vier opleidingen, heb ik bijscholingen gevolgd op het gebied van energiewerk, ademen, werken met kinderen, innerlijk kind werk en famillieopstellingen.

Ik ben moeder van twee geweldige dochters en een zoon. Onze oudste dochter hebben wij mogen adopteren. Een prachtig proces dat mijn man en ik echt samen hebben doorlopen en wat mij onder andere geïnspireerd heeft om familieopstellingen te gebruiken. Onze tweede dochter heb ik mogen baren. Zwanger zijn is toch iets meer van de vrouw dan van de man, maar de cursus HypnoBirthing® die wij samen gevolgd hebben voor de bevalling van onze dochter, heeft ervoor gezorgd dat de geboorte echt iets van ons samen werd: Een prachtige, ontspannen gebeurtenis die ons als gezin nog meer verenigd heeft. De komst van onze tweede dochter heeft mij geïnspireerd om ook de opleiding tot HypnoBirthing® Practitioner te gaan volgen. Het voorkomen van problemen is immers nog veel beter dan genezen! De komst van onze zoon van wie ik al jaren het gevoel had dat hij in de energie bij ons was, heeft mij geïnspireerd om ook luisterkindwerker te worden. Zodat ik niet alleen de (toekomstige) ouders kan helpen, maar ook de kinderen.

Voordat ik met Gevoelenzo begon, heb ik Sociale Wetenschappen gestudeerd en verschillende banen gehad in het bedrijfsleven. Ook hebben ik en mijn man een tijdje in de Dominicaanse Republiek gewoond waar we een hotel hebben gebouwd. Dat was allemaal erg leuk, maar ik ben blij dat ik erachter ben gekomen waar mijn hart echt ligt: mensen helpen zich te ontwikkelen, coachen, en het geven van workshops en cursussen. Ik vind het fantastisch om samen met mensen veranderingen teweeg te brengen. Soms geleidelijk, soms razendsnel. Niet alleen maar praten, maar ook dingen aanpakken.

Het volgen van mijn gevoel is een proces wat bij mij al jaren een rol speelt. In het verleden was mijn verstand het belangrijkste. Maar ik merk dat hoe dichter ik bij mijn gevoel kom, hoe meer ik mezelf ben, hoe makkelijker ik beslissingen kan nemen en doelen kan bereiken en hoe eenvoudiger problemen overkomen worden.

Voor wie
Gevoelenzo is er voor iedereen, al ben ik gespecialiseerd in (toekomstige) ouders. Ouders die aan zichzelf werken, doen hun kinderen daar een heel groot plezier mee. Kinderen nemen zoveel van hun ouders over. Bijvoorbeeld angsten, gedragingen, hoe je omgaat met problemen, etc. Dit begint al bij de geboorte. Een ontspannen geboorte zorgt voor een ontspannen baby. Omgekeerd werkt het ook zo: een stressvolle bevalling zorgt vaak voor stress bij de baby.

Waar
Ik heb een praktijkruimte in Oosterhout, aan de rand van Nijmegen-Noord. Cursussen en workshops geef ik in Nijmegen-West bij Sarvata. Een privé cursus, workshop of coaching kan in overleg ook bij jou thuis gegeven worden.

Meer informatie
Wil je meer informatie over Gevoelenzo, kijk dan verder op deze website of stuur een mailtje naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it of vul het contactformulier in. Wil je graag telefonisch wat vragen stellen of meer informatie krijgen? Vermeld dan je telefoonnummer en wanneer je bereikbaar bent, dan bel ik je binnen een paar dagen terug. Ook voor vragen of een kennismaking, mag je gerust contact opnemen.