Luisterkindwerker
Print E-mail

Het helpen van mensen naar hun gevoel te luisteren, doe ik niet alleen als coach of door het geven van cursussen en workshops. Ik ben ook Luisterkindwerker, wat voor mij een prachtige aanvulling is om ook kinderen en baby's, zelfs ongeboren kindjes, te kunnen helpen.

Contact maken op zielsniveau
Door mijn ervaringen als coach en therapeut en met familieopstellingen, weet ik dat alles en iedereen met elkaar in contact staat. Eigenlijk niks nieuws, dit is zelfs wetenschappelijk al bewezen. Ook geloof ik dat we naast onze hersenen en ons lichaam, ook een ziel hebben, een soort van aloverkoepelende ik. Als Luisterkindwerker maak ik contact met de ziel van een persoon. Tijdens dit contact kijken we samen wat voor eventuele struikelblokken er zijn, wat hiermee gedaan kan worden, welke handvaten eventuele ouders gegeven kunnen worden en wat er ter plekke geheeld mag worden.

Afstemming
Alles wat er tijdens dit contact gebeurd, schrijf ik op in een afstemming. Dit kan voor ouders heel verhelderend werken als het over hun kinderen gaat, maar ook als volwassene kan het enorm boeiend zijn te lezen wat jouw ziel je te vertellen heeft. Als aanvrager(s), en dit kan de persoon zelf zijn als hij of zij ouder dan 10 jaar is of de ouders of wettelijke voogden, kun je vooraf vragen stellen en tijdens de afstemming neem ik deze mee. Vaak worden deze ook beantwoord, al bepaald het kind of de persoon uiteindelijk in de afstemming zelf wat er gezegd wordt.

Voordeel voor kinderen
Het grote voordeel voor kinderen is dat met de Luisterkindmethode, het kind niet belast wordt. En bij baby's of jonge kinderen waar je nog niet zo goed mee kunt communiceren, geeft het als ouder ook veel inzicht.

Problemen

Een afstemming kun je altijd laten doen. Hier hoef je niet eens een probleem voor te hebben. Extra inzicht of persoonlijke groei kan al fijn zijn, zowel voor jou als voor je kind. Om toch een idee te geven met wat voor vragen of redenen je bijvoorbeeld een Luisterkindafstemming kunt aanvragen, hier waLuisterkindwerkers logot voorbeelden:
-Mijn baby huilt veel
- Mijn kind plast vaak in bed
- Mijn kind wil niet slapen
- Hoe kan ik meer rust in mijn lijf krijgen?
- Hoe kunnen wij als ouders ons hoog gevoelige kind beter begeleiden?
- Het lijkt wel alsof er een vervelende sfeer in huis hangt
- Ik wil graag meer weten over ons nog ongeboren kindje
- Ik wil weten waarom ik een miskraam heb gekregen
- Mijn kind heeft woedeaanvallen
- Heeft mijn kind het wel echt naar zijn zin op school?
etc. etc. etc.

 

Het wil overigens niet zeggen dat alles maar gelijk opgelost is na een afstemming. Met sommige struikelblokken kan ik gelijk in de afstemming wat doen, maar vaak worden ook handvaten gegeven waarmee je zelf (voor jezelf of als ouder) naderhand aan de slag mag gaan.

Contact
Bovenstaande voorbeelden zijn ook niet meer dan voorbeelden. Het kan vanalles zijn. Twijfel je of je met jouw probleem of doel een afstemming wil laten doen, neem dan gerust contact op via This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Ook het aanvragen van een afstemming kan via This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Kosten
De kosten van een Luisterkindafstemming zijn € 65 per afstemming. Nadat ik de afstemming heb gedaan, krijg je het verslag hiervan opgestuurd via de mail.