PDF Print E-mail

Ontspannen, gemakkelijk en vol vertrouwen bevallen

Dat kan met de cursus HypnoBirthing ® in Nijmegen

De geboorte van je kind is iets wat je maar een of een paar keer meemaakt. Een hele belangrijke gebeurtenis die zo fijn, natuurlijk en mooi mogelijk zou moeten verlopen. Heftige pijn en andere ellende hoeven hier geen onderdeel van te zijn, mits er geen angst is, de moeder goed is voorbereid, vol vertrouwen is en diep kan ontspannen. HypnoBirthing is een zwangerschapscurus waarin jij en je partner leren hoe je dit kunt bereiken. Zodat jullie kindje op een zachte en veilige manier de wereld in komt.

Gevoel en lijf volgen
Als vader of moeder is het zo belangrijk dat je je gevoel volgt. Jouw gevoel weet wat goed is voor je kindje. En dit begint al bij de geboorte. Door de HypnoBirthing cursus ga je leren op jullie gevoel te vertrouwen tijdens de geboorte. Samen met het leren diep te ontspannen, de uitgebreide informatie en oefeningen die je krijgt, zorgt dit bijna altijd voor ouders die met vertrouwen naar de bevalling toeleven en achteraf met een goed gevoel er op terugkijken.

“Een ‘perfecte’ bevalling kan ik je niet garanderen, maar ik kan je wel beloven dat de kans op een fijne, ontspannen bevalling met HypnoBirthing heel groot wordt."

Lees hieronder meer over de cursus HypnoBirthing

Wat is HypnoBirthing®

Uh…hypnose-enzo?

De voordelen

Praktisch

Geboorteverslagen