• alt

  Wat wil je bereiken?

  Blij worden met jezelf, angsten overwinnen, rust in je hoofd krijgen, vermoeidheid kwijtraken, je verleden verwerken, beter gaan slapen, een betere relatie krijgen....

  Lees meer
 • alt

  Kort & krachtig

  Gemiddeld tussen de twee en acht sessies. Werken vanuit de de kern van het probleem, zodat het ook op de lange termijn niet terug komt.

  Lees meer
 • banner hb

  Ontspannen bevallen

  Geboren word je maar 1 keer. Wanneer jij en je kindje dit als fijn en ontspannen ervaren, voorkomt dit stress, trauma's of minder fijne herinneringen bij jou en je baby.

  Lees meer
 • alt

  Gezin in balans

  Voelt niet iedereen zich op zijn plek binnen jullie gezin? Of spelen er andere zaken uit het verleden of heden die invloed hebben op de balans in jouw familie?

  Lees meer
 • alt

  Voor je (toekomstige) kinderen

  In balans komen doe je niet alleen voor jezelf. Ook je (toekomstige) kinderen doe je een groot plezier. Kinderen nemen immers zoveel van hun ouders over.

  Lees meer

 

 

 

Jouw gevoel

Je gevoel weet precies wat goed is voor jou. Ik help je graag jou dichter bij je gevoel en bij jezelf te komen. Waardoor je doelen kunt bereiken of problemen kunt oplossen. Dit doe ik door middel van coaching, het geven van workshops en cursussen.

Wat en voor wie
Gevoelenzo is er voor iedereen die vanuit zijn of haar eigen gevoel doelen wil bereiken of problemen wil oplossen. In samenwerking met je verstand en lichaam. Ik werk veel met (toekomstige) ouders en het mooie hiervan is dat we dan niet alleen heel veel bereiken voor de persoon zelf, maar ook voor hun (toekomstige) kinderen. Kinderen hebben enorm veel baat bij ouders die goed in hun vel zitten en in balans zijn. Ouders die op hun gevoel durven vertrouwen, zijn een prachtig voorbeeld voor hun kinderen.

Ik coach mensen die vooruit willen. Rust in je hoofd krijgen, zelfverzekerd worden, eventuele issues uit het verleden 'opruimen' zodat er ruimte komt om in het NU je gevoel te vertrouwen en doelen in de toekomst te behalen. Dit doel in de toekomst kan vanalles zijn; bv. jezelf leuk gaan vinden, angsten overwinnen, in balans komen, stress verminderen of rust in je hoofd krijgen.