Werkwijze

Je gevoel weet precies wat goed is voor jou. Ik help je hierbij te komen zodat je jouw doel kunt bereiken of probleem kunt oplossen.

Kennismaking zonder kosten
Nadat je contact hebt opgenomen, krijg je een intake formulier. Na het invullen hiervan, volgt een eerste kennismaking en bekijken we samen hoe we verder gaan. Aan deze eerste kennismaking zitten geen kosten verbonden- en mocht je hier geen goed gevoel bij hebben, dan ben je vrij om niet verder te gaan.

Coaching
Ik ben opgeleid als therapeut, maar heb bewust besloten om de individuele begeleiding 'coaching' te noemen. Therapie valt onder zorg, maar ik ben geen zorgverlener. Kom je bij mij, dan neem je je eigen verantwoordelijkheid om aan jezelf te willen werken. Misschien omdat je het nodig hebt, maar vooral omdat je dit wil. Als coach werk ik samen met jou aan de problemen die jij wil oplossen of doelen die jij wil bereiken. We werken op mentaal niveau, op onbewust niveau, met je gevoel en je lichaam.

Wat we wel en niet doen
Ik plaats niet in hokjes. Ieder mens en ieder probleem is uniek. Wel kijken we samen naar welke methoden van coaching het beste bij jou passen. Ben je bijvoorbeeld een persoon die veel in beelden denkt of ben je een persoon die juist heel gevoelig is? Ben je mentaal heel sterk of juist emotioneel? Of ben je een beetje van alles? Afhankelijk hiervan gebruik ik de technieken die bij jou en je situatie passen. Waarbij we als uiteindelijk doel hebben dat je je goed gaat voelen op alle vlakken: op geestelijk, lichamelijk en op emotioneel niveau.

Korte termijn
Bij Gevoelenzo is het niet de bedoeling dat je bijvoorbeeld een half jaar lang  meerdere keren per week komt voordat je klaar bent. De technieken die ik gebruik zijn effectief. Soms zijn er zelfs maar twee sessies nodig, soms duurt het langer. Gemiddeld tussen de twee en acht sessies. Je leert manieren om door te kunnen gaan en je weer goed te voelen, lichamelijk, geestelijk en emotioneel. Tegelijkertijd werken we aan de oorzaak van je probleem. Zodat dit niet op dezelfde of op andere wijze weer terug komt.

Methoden
Klik hier voor de methoden die gebruikt worden.