PDF Print E-mail

Relatiecoaching

Wanneer je relatie niet goed loopt, kan dit verschillende oorzaken hebben. Het kan bijvoorbeeld zijn dat toen je verliefd werd, je aangetrokken werd door bepaalde eigenschappen die je bewonderde. Na verloop van tijd kan het heel goed zijn dat je je ineens begint te ergeren aan juist die eigenschappen waar je eerder als een blok voor bent gevallen. Ook kom je beiden uit een gezin waardoor je bepaalde verwachtingen hebt van een relatie en bepaalde gedragingen. Maar dit waren twee verschillende gezinnen met verschillende patronen, waardoor het niet zo gek is, dat dit niet met elkaar overeenkomt. Ook andere zaken uit het heden en het verleden kunnen ervoor zorgen dat jullie niet op één lijn zitten, elkaar niet begrijpen of geen balans ervaren in jullie relatie. Dat je er samen niet uit komt, is helemaal niet zo vreemd. Je zit immers beiden middenin de situatie en dan is het maar al te lastig om een uitweg te zien.

Relatiecoaching kan helderheid verschaffen. Het geeft inzicht in elkaar en in jullie relatie. Het zorgt ervoor dat jullie elkaar gaan begrijpen en juist daardoor een verandering tot stand kunnen brengen. Het is niet bedoeld als therapie voor één van jullie, maar een proces waarin jullie samen zullen werken aan inzicht, begrip, vertrouwen en communicatie. Zodat de liefde weer een kans krijgt.

Relatiecoaching kan ook bij andere relaties tussen bijvoorbeeld ouder en kind, collega's of vrienden.

Traject relatiecoaching
Gevoelenzo heeft een speciaal pakket gemaakt voor relatiecoaching zodat je vooraf weet waar je aan toe bent. Vanzelfsprekend kunnen jullie altijd tussentijds stoppen en betaal je dan alleen voor de sessies die jullie gehad hebben. En ook voor dit traject geldt de 'niet goed, geld terug' garantie.*

- Intake (vrijblijvend, daarna beslissen jullie samen of je door wil gaan of niet)
- Vier sessies samen:
Uitdiepen wat jullie willen bereiken
Belemmeringen opsporen
Bij jezelf leren blijven
Inzicht in de communicatie tussen jullie
Verandering van de communicatie
Terug naar jullie gevoel
Verandering in gedrag en gevoel naar elkaar toe
Zes sessies apart (drie per persoon):
Uitdiepen wat de ander in je losmaakt
Triggers uit het verleden loslaten
Overtuigingen weghalen
- Samenvatting op papier
- Tijdens en na het traject support per email/telefoon/skype
- Gratis tot twee extra sessies mocht dit nodig zijn
Investering: €299 per persoon

* Kijk hiervoor wel even op de algemene voorwaarden.