PDF Print E-mail

MatriXmethode

Chantal Bruijsten, coach bij Gevoelenzo, is o.a. gecertificeerd MatriXcoach.
De MatriXmethode is een praktische techniek die snel en effectief werkt. De methode is tweeledig en richt zich op mentale problemen zoals leer- en concentratieproblemen (denk aan AD(H)D, dyslexie, maar ook gewoon slecht kunnen concentreren), piekeren, chaos of drukte in het hoofd en gedragsproblemen die hiermee samenhangen. Ten tweede richt de methode zich op emotionele problemen zoals angsten (denk aan faalangst, vliegangst, rijangst, pleinvrees, spinnenangst, muizenangst, telefoonangst), vervelende gevoelens die niet over willen gaan of gedragsproblemen die hiermee samenhangen. Deze door Ingrid Stoop ontwikkelde coachingsmethode werkt niet alleen ontzettend goed en snel, maar werkt tevens preventief. Je leert hoe je moet leren en je leert hoe je met emotionele of mentale problemen kunt omgaan.

Doel
Het doel van de behandeling is het zelf aanpassen en oplossen van je problemen waarbij je gebruik maakt van je eigen kracht. Bij leer- of concentratieproblemen leer je je hoofd "opruimen" en ordenen en je leert hoe je beter kunt leren en concentreren. Bij emotionele, mentale of gedragsproblemen leer je jezelf een nieuwe strategie om om te gaan met je problemen.

Wanneer
De MatriXmethode werkt heel goed bij leer- en concentratieproblemen, AD(H)D, dyslexie, angsten (bv. faalangst, vliegangst, rijangst, spinnenangst), blokkerende emoties, gedachten die niet willen stoppen (malen), chaos in je hoofd, woede die je kwijt wil of verdriet dat niet over wil gaan.